Unicorn Residence

Werkcode: 314 934 Kopieer de werkcode

Lars van de Goor profielfoto Magisch bostafereel bij Cauterets, Frankrijk

Dit werk wordt aangeboden door Lars van de Goor

Hasselblad Master categorie landschap en natuur. Eerste prijs en gouden medaille winnaar Trierenberg Circuit. Ik wil iedereen bedanken die via Werk aan de Muur een werk van mij heeft aangeschaft. Door de wet op bescherming van privacy gegevens heb ik helaas geen inzage in wie mijn werk koopt en kan daardoor niet een persoonlijk dankjewel sturen. Ik hoop op uw begrip daarvoor. Ik begrijp heel goed dat het best een een spannende aankoop kan zijn, zomaar een werk via het internet te kopen. Het is niet makkelijk om de kwaliteit op een computerscherm te kunnen beoordelen. Mooie plaatjes in het klein geven nog geen garantie dat deze in het groot hetzelfde effect zullen hebben. Vakkundig vergroten, hoge resolutie bestanden, foto's gemaakt met kwaliteit camera's en een bekwame fotograaf of kunstenaar maakt dat u meer kans heeft een echt mooi werk in huis te halen. Samen met WadM zorgen wij ervoor dat u een werk van kwaliteit in huis krijgt. Bent u niet tevreden dan hoor ik dat graag. Bent u wel tevreden, vertel het anderen. Heeft u werk van mij gezien, maar staat het hier niet op de site, neem dan contact met mij op info@larsvandegoor.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website larsvandegoor.com Wilt u een afbeelding als behang, neem vooraf even contact met mij op.
Voor abstract werk van mijn hand, verwijs ik u graag naar GOOR abstracten https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/GOOR-abstracten/32525, ook op de Werk aan de Muur website.

Meer weten over Lars van de Goor?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

gerry letteboer
Nederland
5 / 5

Heel goed
Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Jos
Nederland
4.5 / 5

Alles wat is beloofd is waar gemaakt
Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Geert de Vries
Nederland
5 / 5

Mooi doek,ziet er fantastisch uit incl.de omlijsting

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Janneke
Nederland
5 / 5

Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Barend Haas
Nederland
5 / 5

Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Marja Pelzer
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Marlies
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Rianne
Nederland
4.5 / 5

Heel blij met de geleverde producten en diensten
Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
An
Nederland
5 / 5

Fantastisch.
Je hebt zoveel keuze uit prachtig werk. Hier wordt een mens blij van. Snelle aflevering en zorgvuldig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Unicorn Residence van Lars van de Goor op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
156,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden